Társalgó/Csevegő
+3
Bella Swan
Jacob Black
Admin
7 posters
1 / 1 oldal
Re: Társalgó/Csevegő
Sziasztok! Új vagyok, s igazából a jelentkezésemhez kéne az infó, hogy tulajdonképpen most a Braking Dawn végétől kezdődik a játék?
Köszönöm, Jacob:P(remélemXD)
Köszönöm, Jacob:P(remélemXD)
Jacob Black- Hozzászólások száma : 3
Szia Jacob üdv nálunk.
Nem Breaking Dawn-tól játszunk inkább úgy hogy a könyvek között. Szóval Bella még nem vámpír. Viszont van egy Renesmee-nk remélem, mert mostanában nem volt itt. Neki majd nyitunk egy BD utáni történetet és oda is lehet majd menni.
Nem Breaking Dawn-tól játszunk inkább úgy hogy a könyvek között. Szóval Bella még nem vámpír. Viszont van egy Renesmee-nk remélem, mert mostanában nem volt itt. Neki majd nyitunk egy BD utáni történetet és oda is lehet majd menni.
Bella Swan- Hozzászólások száma : 42
Rendben, köszönöm! Akkor megírom a jelentkezésem:)
Jacob Black- Hozzászólások száma : 3
Sziasztok!
Lehet most oltásnak fogjátok venni, és legyen, de miért van az, hogy Alice úgy hirtelen eltűnt mint fing a szélben? Nem jelentette be, hogy nem tud jönni x napig, és már 1 hete távol van. Érdekes módon, ha én tűnnék el, akkor úgy vágnátok ki innen, mint macskát sz**ni, és vele mégse teszitek. Namármost én nem bírom, ha kivételezések vannak, reménykedtem, hogy itt nem lesznek, de tévedtem =)). Félreértés ne essék, nem Alice-elvan bajom, hanem a rendszerrel. Remélem értitek a bajom, és ha ti jobban érzitek magatokat, ha kirúgtok, akkor tegyétek, de egy aktív tagot fogtok elveszteni, és én semmivel se leszek kevesebb.
Mayweda Revenge
Lehet most oltásnak fogjátok venni, és legyen, de miért van az, hogy Alice úgy hirtelen eltűnt mint fing a szélben? Nem jelentette be, hogy nem tud jönni x napig, és már 1 hete távol van. Érdekes módon, ha én tűnnék el, akkor úgy vágnátok ki innen, mint macskát sz**ni, és vele mégse teszitek. Namármost én nem bírom, ha kivételezések vannak, reménykedtem, hogy itt nem lesznek, de tévedtem =)). Félreértés ne essék, nem Alice-elvan bajom, hanem a rendszerrel. Remélem értitek a bajom, és ha ti jobban érzitek magatokat, ha kirúgtok, akkor tegyétek, de egy aktív tagot fogtok elveszteni, és én semmivel se leszek kevesebb.
Mayweda Revenge
Hm... jól látom, hogy mégis megdöglött ez a szerepjáték is?... segáz, ez van...
Ratka Stojinov- Hozzászólások száma : 7
lEHET HOGY MEGDÖGLÖTT A JÁTÉK, DE VALAKI FOGADJA EL MÁR AZ ELŐTÖRIMET PLS
Loveday Merryweather- Hozzászólások száma : 3
Ó, öregem, nem lehet úgy játszani, hogy nem fogadják el? A fene megesz, én is erre várok, és van, aki később jött mint én, mégis el van fogadva a sztorija... mi a baj? Az hogy embervért iszik? Vagy hogy máshonnan jött? Hogy nincs benne a könyvben? ÁÁÁ, játszani akarok...
Kész...
Kész...
Itt ez a sok jó helyszín... nehogymár ne tudjunk játszani...
Loveday Merryweather- Hozzászólások száma : 3
-
Loveday Merryweather írta:lEHET HOGY MEGDÖGLÖTT A JÁTÉK, DE VALAKI FOGADJA EL MÁR AZ ELŐTÖRIMET PLS
Ha megdöglött,az azt jelenti hogy senki nem jár ide, szóval az előtörténetedet se fogják elfogadni. Én is erre várok már kb. 2 hónapja. De már meguntam, kösz a szerkesztőknek ezt a marha izgalmas játékot.......
Dorkababa- Hozzászólások száma : 3
Öregeim, így jártunk...
De nem csak itt, az összes felelhető oldal közül kb kettő működik, de egyikre se tudtam beregisztrálni...
Szóval szívás. Hogy a Masquarade-os játékról ne is beszéljek...
Ez van, csajok, ezt kell szeretni...
De nem csak itt, az összes felelhető oldal közül kb kettő működik, de egyikre se tudtam beregisztrálni...
Szóval szívás. Hogy a Masquarade-os játékról ne is beszéljek...
Ez van, csajok, ezt kell szeretni...
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.